Irma de Bruijn

Sinds 1994 ben ik actief in de wereld van Credit Management. De meeste mensen kennen mij vanuit mijn praktijk gerichte trainingen Excel voor debiteurenbeheerders. Trainingen waarin je leert hoe je eenvoudig debiteuren-rapportages kunt maken met Excel. Ondanks de vele mogelijkheden die Excel biedt zijn er ook beperkingen. Niet iedere rapportage is met Excel te realiseren. creditcubes biedt daar een oplossing voor.

Om zonder enig handwerk, dagelijks actueel op structurele en consistente wijze rapportages beschikbaar te hebben zet ik mijn jarenlange ervaring als Credit Manager bij o.a. corporate organisaties in voor het definiëren en realiseren van de Credit Management rapportages van creditcubes.

Voor onze klanten bundel ik op doeltreffende wijze mijn enthousiasme, kennis en ervaring van Credit Management, finance en ICT zodat zij rapportages krijgen die echt iets vertellen.

Remco van Breugel

Business en ICT, twee werelden waarin al te vaak verschillende talen gesproken worden. Ik ken beide werelden, maar belangrijker, spreek beide talen. Al jaren lang analyseer, verbeter en vertaal ik business processen naar ICT oplossingen. Daarbij heb ik een scherp oog voor nieuwe mogelijkheden en ongebaande paden en verbind ik op creatieve wijze de disciplines.

Bij creditcubes ben ik klankbord voor onze klanten (de business) en houden Frank en ik elkaar scherp zodat onze oplossing toekomstbestendig en generiek blijft. Ondanks dat geen twee organisaties hetzelfde zijn, maken we hierdoor mogelijk dat de kosten voor onze klanten laag blijven.

Frank Hommers

Softwareontwikkeling: dat vind ik het mooiste vak ter wereld. Bij creditcubes zorg ik ervoor dat dit op efficiënte wijze gebeurt. Als Certified Scrum Master stuur ik het development team aan zodat we veilige, snelle en foutloze software en rapportages kunnen leveren.

Mijn abstracte denkwijze aangevuld met brede kennis en ervaring van verschillende branches (o.a. finance/incasso, automotive, geo-ict, (semi-)overheid) zorgt voor goede oplossingen en nieuwe invalshoeken. Daar plukken onze klanten de vruchten van.