onguardOnguard is de afgelopen ruim 20 jaar uitgegroeid van een specialist in credit management software naar een marktleider in innovatieve oplossingen op het gebied van order to cash. Het geïntegreerde platform zorgt ervoor dat alle processen in de order to cash keten optimaal op elkaar zijn aangesloten en kritische data gedeeld kan worden.

Intelligente tools die naadloos op elkaar zijn aangesloten en samen overzicht en controle in het betalingsproces bieden. Daarnaast draagt dit bij aan een duurzame klantrelatie.

Gebruikers in meer dan 50 landen wereldwijd zetten het Onguard platform dagelijks in voor succesvol management en tastbare resultaten in order to cash en credit management.

Onguard & creditcubes

creditcubes werkt al jaren met veel plezier samen met Onguard. Via het Certified Partnership sluiten we onze rapportages als extra module aan op de software van Onguard.

Wij bieden een flexibele oplossing met een modulaire opbouw die volledig naar de wensen van de klant kan worden ingericht, zonder dat daar maatwerk voor nodig is. Doordat wij reeds vele koppelingen hebben gemaakt met Onguard, kunnen wij in zeer korte tijd aansluiten op de software Onguard. Zowel op CM3, Collector, Connext als ICMS. Wij zullen er tevens voor zorgen dat wij altijd kunnen (en blijven) aansluiten op oude als nieuwe releases.

Indien de koppeling met uw Onguard omgeving is gelegd, maakt u daarmee automatisch gebruik van de business rules van creditcubes en dus kunt u gebruik maken van al onze rapportages.

Top 3 creditcubes rapportages op basis van Onguard data

Wij hebben klanten die deze koppeling tussen Onguard en creditcubes gebruiken gevraagd naar de top 3 van hun rapportages:

  1. Effectiviteit activiteiten rapportage
  2. Saldo rapportage
  3. Risico rapportage

Zelf ervaren?

Wilt u het 1+1=3 effect van Onguard & creditcubes ervaren? Neem snel contact op!