Wij realiseren debiteuren-rapportages gebaseerd op de OnGuard data, waarbij trendanalyses en historisch inzicht mogelijk worden. Wij waren blij verrast door het onderstaande bericht! Het biedt veel kansen voor zowel ons als bestaande Credit Tools en OnGuard klanten.

De Nederlandse branchegenoten OnGuard en Credit Tools fuseren. Beide partijen leveren software op het gebied van debiteurenbeheer en willen met de fusie verder groeien in de Europese markt. OnGuard-ceo Bert van der Zwan wordt aangesteld als algemeen directeur van de nieuwe organisatie.

Het nieuwe bedrijf, waarvan nog geen naam wordt gecommuniceerd, wordt gevestigd op de bestaande kantoorlocaties in Nederhorst den Berg en Zaltbommel. Bert van der Zwan, voormalig OnGuard-ceo, wordt aangesteld als ceo. De algemeen directeur van Credit Tools, Pim van der Hagen, vervult in de nieuwe organisatie de positie van coo. De bedrijven menen dat er door de fusie geen functies vervallen.

OnGuard

OnGuard International Holding is in 1993 opgericht en beschikt over een kantoor in Nederhorst ten Berg. Het biedt software voor debiteurenbeheer en heeft de afgelopen jaren een internationale klantenkring opgebouwd van zo’n 850 klanten in meer dan 42 landen. Begin 2015 nam investeringsfonds Main Capital III een meerderheidsbelang in het bedrijf. Hiermee wilde OnGuard verder internationaliseren, zowel via directe verkoop als met partners.

Credit Tools bestaat zo’n vijftien jaar en ontwikkelt en implementeert credit management software. Het meent over ruim tienduizend eindgebruikers te beschikken, verspreid over vijfhonderd organisaties in twintig landen. Het kantoor is gevestigd in Zaltbommel.

Bron: Computable