We vinden het een enorme eer en erkenning voor ons en onze klanten!

De VVCM Credit Management Innovation Award is bedoeld voor organisaties die met succes een nieuw product of nieuwe dienst hebben ontwikkeld dat heeft geleid tot een aantoonbare positieve doorbraak in de manier waarop credit management plaatsvindt. De onafhankelijke vakjury zal tijdens de Credit Expo op 8 november 2018 de winnaar van deze prestigieuze prijs bekend maken.

De inzending die tot de nominatie heeft geleid is:

Credit Managers hebben behoefte aan inzicht in de effectiviteit van de processen. De standaard rapportages uit Credit Management of Financiële systemen geven veelal onvoldoende inzicht, zijn inconsequent en/of onvolledig. Eigenlijk kunnen we stellen dat Credit Management Reporting veelal IT based i.p.v. Business based is. IT (on)mogelijkheden bepalen waarop je kúnt sturen i.p.v. de Business waarop je wílt sturen.

Het maken van goede Credit Management rapportages is een kunst apart…

Creditcubes is een multi-tenant SaaS oplossing met een unieke kwalitatief hoogwaardige database structuur. Hierop is een report-engine aangesloten waaruit met één druk op de knop consistente rapportages kunnen worden gerealiseerd. Credit Managers beschikken met de oplossing over stuurinformatie die daadwerkelijk inzicht geeft in de effectiviteit van het Credit Management proces.