creditcubes werkt al jaren met data uit Onguard. Sinds oktober 2017 zijn creditcubes & Onguard een samenwerking aangegaan volgens het Onguard Certified Partnership. Hiermee sluiten we de creditcubes rapportages als extra module aan op de software van Onguard.

creditcubes biedt een flexibele oplossing met een modulaire opbouw die volledig naar de wensen van de klant kan worden ingericht, zonder dat daar maatwerk voor nodig is. Doordat creditcubes reeds vele koppelingen heeft gemaakt met Onguard, kan creditcubes in zeer korte tijd aansluiten op de software Onguard. Zowel op CM3, Collector, Connext als ICMS. Ook zorgt creditcubes ervoor dat de koppeling blijft werken op zowel oude en nieuwe releases van de Onguard software.

Indien de koppeling tussen creditcubes & uw Onguard omgeving is gelegd, maakt u daarmee automatisch gebruik van de business rules van creditcubes en kunt u gebruik maken van alle rapportages van creditcubes.

Top 3 creditcubes rapportages op basis van Onguard data

Wij hebben klanten die deze koppeling tussen Onguard en creditcubes gebruiken gevraagd naar de top 3 van hun rapportages:

  1. Effectiviteit activiteiten rapportage
  2. Saldo rapportage
  3. Risico rapportage

Zelf ervaren?

Wilt u het 1+1=3 effect van Onguard & creditcubes ervaren? Neem snel contact op!